#1 2011-05-26 19:37:02

Nieta

Administrator

28824784

FAQ

Yyyy?? Forum?? Że co?? Kazali mi się zarejestrować, a ja nie umiem tu nic napisać... :<

Więc dla osób czegoś niewiedzących - mały poradnik :D

1. FORUM - czyli ogólnie o tym czymś.

a) Uff... Zarejestrowałam się! Jupi! I co dalej? :<
-Masz coś takiego jak 'Index'. Tam znajduje się spis działów. Np Aktualności, Publicystyka, Konkursy.
Klikasz na np Aktualności. Tam masz parę słów ode mnie, postów pisać nie możesz ;] Ale w konkursach to inna bajka. Klikasz więc na konkursy. Chcesz założyć nowy wątek, swój własny konkurs. Klikasz 'nowy wątek', uzupełniasz temat, wpisujesz tekst i dajesz 'publikuj'. Cała magia, ot co. Kolory, kursywa, pogrubienie, podkreślenie, emotki - to możesz poznać sam, a ja cię w to wprowadzać nie muszę ^^

b) Moderatorzy
- Mój drogi, w aktualnościach jest taki temat. Poczytaj i nie zadawaj zbędnych pytań!

c) Cała reszta!!!!!!
- Chcesz założyć nowy dział. --> Napisz do mnie (bu ha ha, administratora forum) bo tylko ja mogę dodawać nowe działy.
- Co to MONO, WYŚRODKOWANIE, W PRAWO, ROZMIAR, OBRAZ, LISTA, SPOILER itede?? --> Sam to możesz sprawdzić. Wszystkiego pisać nie muszę.

d) Po co jest to forum??
Dla urozmaicenia życia klanu. Tak samo jak blog. Jest m.in. po to, by zainteresować klanowiczów życiem klanu, by zauważyli, że są w klanie osoby, które potrafią zmarnować (mój) cenny czas i robić takie pierdoły, by było ciekawiej. By mogli się przełamać i np ujawnić swój poetycki talent. Tu mają toczyć się dyskusje. Ale żeby tak się stało, musicie mi pomóc, zaangażować się. Organizować konkursy, pisać posty! A jeśli coś ci się nie podoba, to po prostu napisz, może to zmienię. Ale naprawdę proszę, piszcie, udzielajcie się. To naprawdę ważne.

e) To już chyba koniec xD A więc parę słów podsumowania;
Piszcie i ogółem udzielajcie się na forum!

Tempora mutantur et nos mutamur in illis.

Stopka forum

RSS